Stetson Trilby Toyo

6:25 f m
Categories :

Trilby Toyo är en slitstark och elegant hatt från varumärket Stetson. Hatten är tillverkad av halm och har ett färgat band runtom.

Mer om produkten

Trilby Toyo är en slitstark och elegant hatt från den välkända och populära hattillverkaren Stetson. Hatten, som är av unisexmodell, är gjord av halm och försedd med ett randigt band i färgerna grått, blått och gult. Hatten har en UV-skyddsfaktor på 40, vilket gör att den effektivt skyddar huvudet från solens starka strålar.

 

Hatten har en klassisk form med 10 centimeters krona och 4 centimeters brätte. Bandet är tillverkat av grosgrain och svettbandet på hattens insida är av bomull.

 

Stetson Hats är ett av världens mest kända hattmärken och har särskilt gott rykte i sitt hemland USA. Märket grundades 1865 och har sedan dess tillverkat högkvalitativa hattar och andra typer av huvudbonader till överkomliga priser. Än idag använder man sig till stor del av samma tillverkningsmetoder som grundaren John Stetson, vilket gör varje hatt till ett äkta amerikanskt hantverk som andas både tradition och den amerikanska västern.